Anna Stadling

Anna är högaktuell med det senaste albumet ”Efter Stormen”. Skivan är ett samarbete med producenten (och tidigare Popsicle-sångaren) Andreas Mattsson. Singeln ”Drömmarna” A-listades och spelades konstant under hösten 2017 då också Anna turnérade med musiker runt Sverige. Under samma turné startade Anna också en insamling till förmån för Rosa Bandet.

”Efter stormen” är fylld av en stark livsluft men också av vemod. Just vemodet går som en röd tråd genom hela min karriär, som den norrlänning jag trots allt är. Jag har en amerikansk vän som funderade på hur hon skulle översätta ordet. Hon sa: – Anna, I think I will say sad but beautiful, beautiful but sad” och jag kunde inte sagt det bättre själv.”

Anna kan nu lägga ”Efter Stormen” till sin skivkatalog som redan består av tre andra svenskspråkiga skivor samt två engelskspråkiga, en med tolkningar av Johnny Cash ”STADLING/CASH” och en julskiva, ”American Tunes for Christmas” från 2016. Skivan spelades även den flitigt på radion och kunde även höras ute på turné samma år. Julen 2017 dra turnén ut på vägarna igen och detta år gästa Anna och musikerna Stavnäs kyrka.

Anna har åkt Packmopedsturnén två gånger tidigare, 2008 och 2012.

Nu är hon tillbaka igen, både på moppen och i Värmland!